A szocik ételt osztottak, Németh Szilárd pedig szeret burkolni

Közzétéve

OK, utóbbit eddig is sejtettük, mi több, a friss csepeli pártlapban maga sem csinál titkot belőle, ám itt most valami egészen másról is szó lesz.

Az úgy volt, hogy péntek délben a Szent Imre téri buszvégállomásra szervezett sajtótájékoztatóval egybekötött ételosztást az MSZP, természetesen Bangóné Borbély Ildikóval, a szocialista párt XXI. és XXIII. kerületi képviselőjelöltjével.

Aki  ezúttal sem finomkodott Németh Szilárddal, sőt, ha már megszólalt, be is kóstolta nehézsúlyú ellenfelét. A Sztárklikk beszámolója szerint Bangóné keményen a fejére olvasta a “fideszes nagyuraknak”, hogy nemhogy elnézik az országos méretű szegénységet, de minden igyekezetükkel próbálják láthatatlanná tenni a rászoruló embereket, sőt akadályozni azokat, akik segíteni akarnak nekik.

Ezzel szemben az MSZP ott segít ahol tud, most éppen “Budapest egyik legszegényebb kerületében” osztottak paprikáskrumplit, mint mondták azért, mert

„Budapest egyik legszegényebb kerületében vagyunk, ahol nem először próbálunk segíteni a rászoruló embereken.”

Persze az akció alig burkolt célja volt az is, hogy  fityiszt mutasson a karitatív akciókat az utóbbi időben több vidéki nagyvárosban is adminisztratív módszerekkel korlátozó Fidesznek.

Németh Szilárd is szereti a finom ételeket – vallja a friss fideszes hírmondóban, ami természetesen ezúttal is vele van tele, olyannyira hogy már saját főzőrovatot is kapott.

Bangóné szerint a politikusok legnagyobb felelőssége az, hogy el tudják-e nézni, hogy milyen helyzetben vannak emberek ma Magyarországon. A mostani vezetés pedig nem hogy elnézi, de arra törekszik, hogy a közvélemény elől el is tüntesse őket – fogalmazott.

„Meg kell mutatni ezeknek a fideszes nagyuraknak, hogy vannak azért olyan pártok és politikusok, akik nem félnek tőlük. Én nem félek egyiküktől sem”

– üzente.

Szilárd, burkolat

Ha már ott volt, megkérdezték Bangónét arról is, hogy mit tapasztalt a szerdai képviselőtestületi ülésen.

Az MSZP képviselőjelöltje a Sztárklikknek azt mondta, először nem értette, hogy azon a testületi ülésen, amelyen a XXI. kerület is megszavazta a Szita Károly-féle Soros-ellenes határozatot, Németh Szilárd miért nem jelent meg, annak ellenére, hogy kedvenc témája volt napirenden.

Mint később kiderült számára, volt az ülésnek egy másik napirendi pontja, amely közel 40 kerületi utca csapadékelvezetéséről, illetve útburkolat-felújításáról szólt, a javaslatban pedig Németh sarokházának utcája is szerepelt.

Ami azért érdekes, mert 2014 tavaszán egyszer már felújítottak nála, csak akkor a másik érintett szakaszt burkolták. Bangóné szerint érdemes utánanézni, hogyan történt az akkori felújítás, és hogyan költenek most még 174 milliót a kormánypárti képviselő otthonának utcájára.