Németh Szilárd főztje: csak rajtunk múlik, bekajáljuk-e

Közzétéve

A Csepeli Hírmondó legújabb számában egész oldalt szentelnek Németh Szilárd főzőtudományának. Az önkormányzatinak hívott (valójában vérfideszes) újság közpénzből terjesztett anyagára reagálva közleményt küldött blogunknak Takács Krisztián önkormányzati képviselő.

A kerületi MSZP-frakcióban ülő Takács ebben azt írja:

“Képviselő úr a Csepeli Birkózó Club melegítőjében feszítve sürög-forog, amely körül addig kevert-kavart, míg sikerült jól elrontania.”

Miközben ő a konyhájában pózol, a birkózók kénytelenek voltak elhagyni a Baracsi Imre nevét viselő nehézatlétikai csarnokot, mert se víz, se fűtés, se áramszámlát nem fizettek, így ezeket a szolgáltatók kikapcsolták.

Takács: miközben Németh vígan falatozik, a birkózócsarnok falát a penészgomba, parkettáját pedig a szú eszi.

Amíg ő a meleg otthonában főzőcskézik, a csepeli birkózók (nem meglepő módon) elmennek az ESMTK-ba, a Pénzügyőrbe, a Honvédba, vagy bárhova, ahol fűtött terem és meleg víz várja őket – fogalmaz a kommunikében, amihez két fotót is csatolt.

Amíg a magyar birkózósport egykori fellegvára szó szerint romokban áll, a sportág sírásója rakottkrumplival pózol. (Részlet a Csepeli Hírmondó január 25-i számából.)

“Németh Szilárd most éppen ezt főzte ki nekünk, az viszont már csak rajtunk múlik, hogy bekajáljuk-e”

– olvasható  a közleményben.

Na igen. Mint azt a 2014-es fideszes bejelentést, mi szerint mindenki megnyugodhat, mert megállapodtak a Csepel SC létesítményeit kezelő alapítvánnyal, így megkezdődhet a sporttelep felvirágoztatása.

(Kiemelt képünk illusztráció csupán. Az újburgonyából készült rakottkrumpli receptje innen elérhető.)