Nem találja ki, mivel lepték meg Rezsiszilárdot

Közzétéve

Méghozzá Valentin nap alkalmából!

Az MSZP, a Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció közös csepeli jelöltje az ATV műsorában mutatta meg azt a kis piros szappant, amit Valentin nap alkalmából vett Németh Szilárdnak.

Bangóné Borbély Ildikó szerint ugyanis annyi mocsok jött már ki a Fidesz-alelnök száján, hogy valakinek ki kellene mosni. A nap híre című műsorban egyébként éppen arról volt szó, hogy Németh Szilárd hétfőn beszólt az E.ON energiaszolgáltatónak: ne avatkozzon be az áprilisi országgyűlési választásba.

Németh gyakorlatilag arra szólította fel az E.ON-t, hogy ne adja olcsóbban a gázt a fogyasztóknak. A rezsicsökkentés egykori élharcosa az új ellenséget, vagyis az olcsó gázt ráadásul éppen akkor találta meg, amikor kiderült,

a Fidesz nyerészkedett a rezsicsökkentéssel, 2013 és 2017 között a becslések szerint összesen hetvenezer forintot vettek ki a magyar családok zsebéből

azzal, hogy az indokoltnál jóval magasabban határozták meg a gáz árát.

Németh Szilárd szocialista kihívója szerint nagyon súlyos, hogy pont ő, a rezsicsökkentés élharcosa mondja most azt, hogy nem kellene olcsóbban adni a gázt a magyar lakosságnak.

Kedves nézőink, a csepeli kampány egyik újabb epizódját látjuk – jelentette ki a műsor vezetője. Alighanem folytatása következik.