Nem érte találat a csepeli futballt szombaton

Közzétéve

A BKV elleni bajnoki helyett békés edzőmeccset játszott a Csepel FC szombaton a  Szabadkikötő ellen. A csepeli csapatok találkozója gól nélkül ért véget, noha az FC az utolsó pillanatban fejelt egy gólt, de a bíróspori kapustámadás miatt ezt nem adta meg.

Mint arról a 21óra is beszámolt, halasztva fogja tudni megrendezni a Csepel FC a BKV Előre elleni bajnokit. A közlekedésiek elleni tavaszi idénynyitó meccset az eredeti kiírás szerint a hétvégén kellett volna lejátszani, ám a Csepel FC vezetősége halasztást kért, a Csepel Stadion gyepszőnyegét kímélendő.

Sem a csapat, sem pedig a szigeti srácok mellett hóban-fagyban kitartó Csepel-szurkolók nem maradtak azonban mérkőzés nélkül az első tavaszi hétvégén, hiszen a szomszédos Szigetszentmiklós műfüves pályája minden körülmények között használható.

A  találkozót megtisztelte jelenlétével néhány lelkes csepeli szurkoló is, akik nem tudták kivárni a hivatalos bajnoki meccset és a dermesztő hidegben is bajnoki mérkőzéseinkhez méltó szurkolásban részesítették csapatunkat.

olvasható a csapat hivatalos honlapján.

A meccs színvonala sajnos hagyott némi kívánnivalót maga után, ami nem csak a gólszegénységben mutatkozott meg: a lefújás előtt egy fejessel azért sikerült bevennünk a kiesés elől menekülő Kikötő kapuját, ám azt a játékvezető kapustámadás ürügyén érvénytelenítette, így gólnélküli döntetlennel zárult a találkozó.

A szentmiklósi műfüves labdarúgópálya. (Forrás: csepelfc.hu)

A Csepel FC az első tavaszi bajnoki találkozóját a tervek szerint március 11-én vasárnap Dunaharasztin játssza 14:30-kor. Azt pedig csupán érdekességképpen írjuk ide, hogy tegnap az a két csepeli csapat volt kénytelen kölcsönpályán meccselni egymással, amelyeknek a sporttelepét az elmúlt években immár nem először készül nagyon elszántan felújítani a csepeli önkormányzat.