Nagy káosz lesz a Munkásotthonban

Közzétéve

Március 12-én ön is megnézheti, úrrá lehet-e lenni rajta.

Függöny fel!  – a 21. kerületben is látható lesz Michael Frayn világsikert arató komédiája. A három felvonásból álló darab március 12-i bemutatójára korlátozott számban még kaphatók jegyek a Csepeli Munkásotthon jegypénzárában.

A főbb szerepekben a Jászai-díjas VÁNDOR ÉVA és KAUTCZKY ARMAND , a szintén Jászai-díjas Bozó Andrea, valamint Kovács Vanda, Máté Krisztián, Albert Péter, Baksa Imre, Házi Anita, Farkas Zoltán láthatók majd a Csepel Színház színpadán.

A komédia egy színházban játszódik, egy nulla minőségű színdarab turnéra indulás előtti főpróbáján. Miközben zajlik az előadás, hátul féltékeny szerelmesek állnak egymáson könyörtelen bosszút, ami káoszt ígér, nem is keveset.

Michael Frayn riporterből lett drámaírónak akkor jutott az eszébe a Függöny fel! ötlete, amikor kis híján elaludt egy barátja színdarabján a nézőtéren, és arra ébredt rá, hogy a színház viccesebb hátulról, a színfalak mögül, mint elölről.

Frayn zseniális bohózatát 1982-ben Londonban az év legjobb vígjátékának választották, azóta is páratlan sikerrel játsszák világszerte, a műfaj klasszikusává vált. 1992-ben fergeteges film is készült belőle, a főszerepeben Michael Caine-nel.

Michael Frayn kultikus bohózata zajos sikerrel debütált és futott az ősszel mindkét koprodukciós helyszínen, a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban és a Váci Dunakanyar Színházban egyaránt, 2018. januárjában pedig országos turnéba kezdett…