1300-zal mentek neki a Fidesznek

Közzétéve

“1300. Ezt kell számonkérni, meg azt a gyűlöletpolitikát, amit végrehajtottak az elmúlt években.”

Ezzel reagáltak a szocialisták arra, hogy a Fidesz szerint az MSZP-Párbeszéd szövetség amennyiben kormányra kerül, lebontaná a kerítést és migránsokat telepítene az országba.

Bangóné Borbély Ildikó, a párt csepeli és soroksári képviselőjelöltje egy 1300 feliratú táblát is magával vitt a minap a Hír TV stúdiójába. Ezzel kapcsolatban arról beszélt: tavaly ennyi menekültet telepítettek be titokban  Magyarországra.

Április 9-én ki fogjuk vizsgálni, hogyan fordulhatott elő, hogy több tízmilliárd forintba került a magyar lakosságnak az a gyűlöletkampány, amit láthattunk az elmúlt években, közben az 1300 menekülttel a kötelező kvótát teljesítette a kormány – fogalmazott, hozzátéve: azt is ki fogják vizsgálni, ki és hogyan gazdagodott meg a letelepedési kötvényekből.

„Hogyan fordulhatott elő, hogy bűnözők kerülhettek Magyarországra a Fidesz által, letelepedési kötvényeket vásárolva?”

– kérdezte.

A szocik különben korábban azt is mondták már, hogy Orbán Viktor és a Fidesz lassan egy Csepelnyi bevándorlót hozott hazánkba, hiszen ha összeadjuk a letelepedési kötvénybiznisz, illetve az egyszerűsített honosítás keretében beengedett bevándorlókat, plusz a titokban oltalom alá helyezett menekülteket, az összlétszám meghaladhatja az 50 ezret is.

Bangóné Borbély Ildikó később a Sztárklikk.hu megkeresésére megerősítette: a szocialisták nem készülnek a déli határkerítés lebontására, és semmilyen olyan lépésre, ami a magyar emberek biztonságával ellentétes.