Bangónét tökösebbnek találták Németh Szilárdnál

Közzétéve

Szombaton Ildikó, vasárnap Szilárd napja volt, ennek apropóján megnéztük, mi újság a csepeli-soroksári körzet két leghangosabb képviselőjénél.

Az egyik, sokak által követett véleményblog arról írt, hogy

a magyar nők számára Vona Gábor a legférfiasabb és legsportosabb, Orbán Viktor a legdölyfösebb, Semjén Zsolt a legjelentéktelenebb. Ugyanakkor a hölgyek Gyurcsány Ferenccel javíttatnák meg lerobbant autójukat, Karácsony Gergellyel töltenének el egy éjszakát legszívesebben.

A blog ezt egy felmérés kapcsán írta, értetlenségének adva hangot, hogy

nem is említik a nemzet birkózóját, a hétfejű rezsi legyőzőjét, a gáláns hőst, Németh Szilárdot?

Hogy Németh valójában mennyire gáláns, illetve hős, arról a Hír TV-nek más képe van. A csatorna egyik riportere vasárnap éppen rezsiügyben szerette volna kérdezni az egykori rezsibiztost, ám beszámolójuk szerint válasz helyett Németh inkább kiviharzott a saját sajtótájékoztatójáról.

Szürreálisnak képzeljük el a jelenetet, ám biztos hogy nem a képzelet szüleménye, a Hír TV ugyanis feltette a sajtótájékoztatót hirdető, aztán pont a sajtót nem tájékoztató Németh kivonulását. (A fideszes megmondóember megmondás helyett újabban amúgy sűrűn vonulgat kifele.)

Na de visszatérve az eredeti témához, vagyis a politikusok vonzóságára és rátermettségére rámérő kutatásra, amelynek ismertetését a népszerű véleményblog szerzője a következőkel zárja:

erősen nehezményezem, hogy a Kétfarkú Kutyapárt is mindenestül kimaradt. Ahhoz viszont, hogy nyilvánvalóan kiderüljön, hogy Bangóné tökösebb az egész, fentebb felsorolt díszes társaságnál, talán közvéleménykutatás sem kell.