Igazi gányolást hajt végre Németh Szilárd elhatározása nyomán a csepeli városvezetés

Közzétéve

Siralmas állapotokról számolt be a 300 millióból felújított Daru dombnál terepszemlét tartó ellenzéki képviselő.

Hudák János kíváncsi volt, milyen állapotban van a nemrég felújított Daru domb és környéke. A Párbeszéd zöld színeiben politizáló önkormányzati képviselő a helyszínen tapasztaltakat dokumentálta is. A látvány, ahogy blogján fogalmaz:

„sajnos minden képzeletemet alulmúlta! A képek magukért beszélnek! Ezt kapták a csepeliek majd 300 millió forintért?”

Az még hagyján, hogy Németh Szilárd agymenéseit minden körülmények között teljesítenie kell Borbély Lénárdnak és ezért most fel van túrva a terület. Ugyanis a Fidesznek mindenképpen szüksége van egy újabb országzászlóra Csepelen (potom 19 millióért!) és nem találtak jobb helyet neki, mint a Daru domb – áll a bejegyzésben.

Hudák János nem látja, hogy fognak itt napokon belül országzászlót avatni és ünnepi rendezvényt tartani, de ez szerinte legyen a fideszes szalagátvágók baja.

Siralmas a látvány, ahogy fél méter mély nyomvályú jelzi, merre közlekednek a munkagépek az elmúlt napokban. (Forrás: hudakjanos.blog.hu)

Az viszont már felháborító a képviselő szerint, hogy a beruházás a mai napig nincs kész, holott a szerződés szerint a kivitelezés határideje augusztus 10-e volt. Emiatt már meg is kereste a jegyzőt, hogy kiderüljön kap-e kötbért az önkormányzat a késedelem miatt.

Ha már a jegyzőhöz fordult, azt a kérdést is feltette neki, hogy történt-e már műszaki átadás-átvétel.

Erős a gyanúm ugyanis, hogy az, amit a Daru dombnál látunk nem felel meg például a díszfű fogalmának.

írja némi humorral, a viccet félretéve rögtön hozzátéve:

ha valaki átvette és kifizette így a munkát, azzal anyagi hátrányt okozott az önkormányzatnak.

Pedig nem kevés pénzről, 300 millió forintról van szó, ami önmagában nem lenne baj, ha jó minőségű beruházás történne. A látottak alapján erősen kérdéses, hogy mi került ezen a beruházáson ennyibe, azonban az önkormányzat nem hajlandó kiadni a részletes költségvetést. Vajon miért? – teszi fel a kérdést a képviselő.

A fenti képeket elnézve nekünk is lenne egy-két tippünk, de a találgatást továbbra is inkább az olvasóinkra bízzuk.