Ön miért szavaz vasárnap? II.

Közzétéve

Takács Krisztián önkormányzati képviselő, a Csepel FC társtulajdonosa:

Azért, mert azt akarom, hogy az élet minden területén, például a sport terén is végre esélyegyenlőség legyen, és kizárólag a teljesítmény döntse el, ki mekkora támogatásban részesülhet.

Azért, mert hiszek abban, hogy a Fideszt itt, Csepelen és az országban is le lehet váltani, sőt le  is kell váltani, különben soha nem lesz igazságosabb sem az oktatási, sem az egészségügyi, sem az adó-, de a TAO-rendszer sem.

Azért megyek el szavazni egyéniben Szabó Szabolcsra, listán pedig az MSZP-Párbeszédre, mert nyilvánvaló, hogy változásra van szükség itt Csepelen, és az országban is.

Azért, mert látom, hogy Németh Szilárd csak ígérgetni tud, ha a kerület nagy múltú értékeiről, például a Csepel SC-ről van szó, miközben lassan minden az enyészeté lesz a Béke téri sporttelepen.

Azért, mert nem akarom, hogy a csepeli gyerekek egy olyan XXI. kerületben nőjenek fel, ahol csak a Fidesz-közeli üzletembereknek, civil szervezeteknek vagy épp sporttegyesületeknek jár állami vagy önkormányzati támogatás.

Azért, mert ha Németh Szilárdék maradnak, a tradicionális csepeli sikersportágak, mint a röplabda vagy a birkózás mennek a süllyesztőbe, de a labdarúgás is csak a harmadik vonalban marad, ahol most van.

(Fotó: Facebook.com/Takács Krisztián)