A Munkásotthont már elbukta Németh Szilárd

Közzétéve
A Sztárklikk tudósítása szerint a csepeli szocialisták Munkásotthonban rendezett pénteki kampányzáróján Takács Mónika, a patinás intézmény vezetője bejelentette: hivatalosan is elbukott a csepeliek művelődési központja ellen 2010 óta tartó fideszes hadjárat.

Nagy taps fogadta, amikor az intézményvezető közölte:

a Kúria jogerősen is kimondta, hogy Németh Szilárd márpedig nem lehet a Munkásotthont felügyelő alapítvány egyszemélyes kurátora.

Az alapítvány tehát továbbra is szakmai alapon tud működni, támogatása azonban a bírósági döntéstől függetlenül továbbra sincs, mivel a Németh-féle önkormányzat 2010 után a helyi forrásoktól elvágta a kulturális szakma által kiválónak ítélt intézményt, sőt az utóbbi években már az állami támogatásait is megvonatta.

A Munkásotthon ma kizárólag a saját bevételeiből tartja fenn magát, ami az 5400 négyzetméteren működő központ esetében kisebb csoda.

„A vasárnapi választáson nem csak a Munkásotthon helyzete, de sok minden más is a helyére kerülhet”

– mondta.

Bangóné Borbély Ildikó, aki szerdán annak ellenére lépett vissza a körzetben Szabó Szabolcs javára, hogy a felmérések szerint neki volt a legnagyobb támogatottsága Csepel-Soroksáron az ellenzéki jelöltek közül, most azzal lépett a színpadra, hogy a héten nem a Kúriának lesz csak jó döntése.

„Az emberek el fognak menni szavazni vasárnap, és el fogják zavarni Orbánt, Németh Szilárdot és az egész szemét bandát”.

Egy véradással három életet lehet megmenteni, egy jó helyre szúrt X-szel milliókét – ez is elhangzott a szocialisták csepeli kampányzáróján.

Bangóné biztos szerint a választók bizalmat fognak szavazni Szabó Szabolcsnak, azonban ez egyben azt is jelenti, hogy bizonyítania kell, képes hallatni a hangját, képes kiállni a baloldali értékekért, és képes keményen küzdeni a csepeliek érdekeiért. Ő mindenesetre

nem fogja magára hagyni sem a körzetet, sem a csepeli és a soroksári baloldali közösséget. A listás mandátumával a két dél-pesti kerület képviseletét fogja ellátni

– jelentette be.

Nagy Bandó András humorista, az este meghívott vendégfellépője azzal kezdte:

“úgy vagyok, mint a Munkásotthon. Az én véremet is folyatni próbálják…”

Aztán elmondta, a nyíltan vállalt ellenzékisége miatt újabban már a gyerekműsorait is lemondják. „A jövő generációjától is megvonják a verset, az interaktív előadást. Ez a legnagyobb bűn” – jelentette ki.

Egy Magyarországunk van. Lehet, hogy más-más úton közelítünk ahhoz, hogy jobb ország legyen belőle, de aki tagadja, hogy mindannyian egy jobb országot szeretnénk, és ezt plakátokra teszi, az nem hazafi, hanem gazember – jelentette ki. „Csak az a magyar, aki fideszes, a többi pedig húzzon el a francba” – ez a Fidesz üzenete.

„Csak az a gond, hogy még Miamiból is a szociknak szurkolnak”

– fűzte hozzá, ugyanis a műsora előtt a nézőtéren összefutott egy hölggyel, aki állítása szerint egyenesen az Egyesült Államokból utazott Csepelre, hogy szavazzon.

A továbbiakban a humoré volt a főszerep, a végén pedig Bangóné Borbély Ildikó ugyanis azzal zárta az estet, hogy tegnap Csepelen adott vért és ezzel három életet mentett meg, viszont “vasárnap egy jó helyre szúrt X-szel milliók életét lehet megmenteni”.