Ön miért szavaz vasárnap? IV.

Közzétéve

Dobák István, önkormányzati képviselő:

Ez a kormány egy jól szervezett bűnbanda. A társadalom minden területén a felemelkedés útjában állnak. Minden jel arra mutat, hogy kivezetik Magyarországot az Európai Unióból.  A kormány politikáját pedig a háború, a harc és a lopás szinonimájává tették.

Ezen változtatnunk kell.

Én azt látom, hogy az MSZP-Párbeszéd szövetség az, amely képes ezt a váltást végrehajtani. A legnépszerűbb ellenzéki politikus és a legszervezettebb ellenzéki párt le tudja győzni ezt az eszement rendszert.

Még van egy kis idő, ezért minden ellenzéki demokratát és az MSZP-Párbeszéd szövetség minden szavazóját arra kérem, hogy legalább egy bizonytalant győzzünk meg a szavazás fontosságáról, hogy most vasárnap menjen el szavazni!

A bizonytalanoknak azt a kérdést kell feltenni: a jelenleg regnáló kormány mit adott nekik? Adott nyugodt gyerekkort? Adott jövőképet? Adott biztonságot? Adott kiszámíthatóságot? Adott biztos megélhetést?  Adott idős korára lehetőséget mindenkinek a nyugdíjra? Adott közbiztonságot? Mit adott az embereknek? Mit?

El kell kergetni ezt a kormányt, és el kell menni, szavazni, mert:

 1. mert hazánk orosz befolyás alá került,
 2. mert kivezetik az országot az EU-ból,
 3. mert bevezették a fizetős egészségügyet,
 4. mert szétverték az oktatást,
 5. mert Orbán Viktor a miniszterelnök
 6. mert Mészáros Lőrinc a nemzet gázszerelője
 7. mert Polt Péter a főügyész
 8. mert a stadionok országa lettünk
 9. mert közben gyermekek éheznek
 10. mert a kivándorlás folytatódik
 11. mert még négy évre nem maradhat így  az ország!

Szavazzunk Csepelen egyéniben Bangóné Borbély Ildikó visszalépése után az egyetlen demokratikus ellenzéki jelöltre. A pártok listáján pedig a 9. helyen lévő, Karácsony Gergely-vezette MSZP-Párbeszéd listájára.