Gól nélkül távoztak a fehérvári huszárok!

Közzétéve

Ellenben mi kétszer is bevettük vasárnap a Videoton-fakó kapuját. Szép volt fiúk!

Néha furcsa fordulatokat produkál a futball: a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapatának vasárnap délutáni mérkőzését azzal vezettük fel, hogy az előjelek borúsak, de legalább szép, tavaszi időre van kilátás a Béke téren.

Ehhez képest a mérkőzést végig kézben tartva, jó és koncentrált játékkal értékes, megérdemelt győzelmet aratott a Csepel FC a Videoton II felett az NBIII Nyugat csoportjának 23. fordulójában. Eközben a Csepel Stadion felett az égen nem hogy a nap nem sütött, de egyre csak sűrűsödött a felhőtakaró…

Bár részletes és pontos statisztikával nem rendelkezünk, kijelenthetjük, hogy a játék minden mutatójában felülmúltuk a Fehérvárt, amely, mentségére legyen mondva, ezúttal mellőzte a bajnokesélyes első osztályú csapatának tagjait.

A szigeti srácok az első perctől az utolsóig bátran hajtottak, és ez akkor is megsüvegelendő, ha a játékba kisebb-nagyobb hibák is csúsztak. A Csepel első gólja (2018-ban tétmeccsen először vezetett a csapat…) egy jogos büntetőből jött össze az első játékrész derekán, a második pedig egy káprázatos bombából született a második félidő elején.

Ezzel a három ponttal a Csepel FC nagy lépést tett a biztos bennmaradás felé, ráadásul az önbizalomnövelő győzelem után a jövő héten a Gyirmót második csapatával,majd a Pénzügyőrrel találkozik. Az aktuális formák alapján mindkét gárda a verhető kategóriába sorolható, igaz, ha a mai meccset megelőző borús várakozásainkból indulunk ki, akkor azt kell mondjuk: itt már bármi megtörténhet…