Majálisozzon Németh Szilárddal!

Közzétéve

Ja, nem. Ez most úgy tűnik, nem fog összejönni.

Érdekes: április 8. előtt minden, de tényleg minden Németh Szilárdról szólt a csepeli önkormányzatnál, de mióta lement a régebbi rezsibiztos újabb bukását eredményező választás, a kerületi szervezésű eseményekről mintha felszívódott volna a Fidesz alelnöke.

Itt van például a 21. kerületi “Retro Majális”, amit a sétáló utcában kifeszített óriásmolinón, a kerületi újságban, és az önkormányzat honlapján is meghirdetett a városvezetés, és amelynek programját olyan elemekkel színesítette, mint például

Süsü a sárkány meseelőadás, ukrán táncegyüttes fellépése, a Csepelen újabban a hétköznapokban is komolyan vett vicchíradó, vagy a munkásmozgalmi ünnepeken is nagy hagyományokra visszatekintő sör-virsli verseny.

Németh Szilárd azonban sehol. Pedig még ünnepélyes avatásra is sor kerül a program szerint: a hagyományos királyerdei kultúrát megjelenítő tájház átadása annak ellenére testhez álló terep lenne a környéken lakó fideszes alelnök számára, hogy a jelenlegi fideszes önkormányzat amúgy tétlenül nézi a klasszikus királyerdei környék jellegének rohamos eltűnését.

A mai csepeli Retro Majális részletes programja:

Természetesen amennyiben Németh Szilárd ha nem is a csepeliek nagy jótevőjeként, de egyszerű magánemberként részt vesz a csepelieknek szervezett kerületi majálison, és ott a rá jellemzeő közvetlenséggel kedvesen elbeszélget a jelen lévő lakosokkal, akkor mi kérünk elnézést.

Egyebekben ezúton is kellemes május 1-ét, felhőtlen kikapcsolódást kívánunk minden kedves követőnknek!