Csepel FC: jöjjön, aminek jönnie kell!

Közzétéve

A nyáron alaposan felforgatott szigetországi legénység legutóbbi, fehérvári ütközete enyhén szólva nem sikerült túl fényesre, de nincs idő a borongásra, mert máris itt a ragyogó alkalom a javításra: szombat délután az Érd ellen megszerezheti első pontjait a Csepel FC az idei bajnokságban.

Bár a múlt heti mérkőzés előtt is azt írtuk, hogy huszáros teljesítmény kell az NB1-es magyar bajnok 2-es számú csapata ellen, a Csepel láthatóan nem állt még készen a tavaly közel négy és fél milliárd (!) forintból gazdálkodó, állami MOL és más nagyvállalatok által bőkezűen támogatott Vidi ellen.

És bár a mérkőzés játékvezetője 3, azaz három (!) büntetőt is befújt a fehérváriaknak, így a súlyosnak tűnő, 5-0-ás vereséget ennek megfelelően érdemes értékelni,  két vereség után sajnos reményünket kell kifejezzük, hogy nem osztálykülönbség mutatkozott a két csapat között…

Persze nagyon sok van még hátra az NB3 2018/19-es szezonjából, és azért, hogy a kiesésnek még a szele se kísértsen Csepelen, már ma is tehet a társulat, amely a soron következő bajnokiját a Béke téren vívja a biztos lábakon álló, évek óta stabil élcsapatnak számító Érdi VSC ellen.

A találkozóra tehát ma délután, 17 órakor, az előrejelzés szerint ragyogó nyári napsütésben kerül sor Csepelen.

(Kiemelt képünk a Csepel FC és a MOL Vidi FC múlt heti mérkőzésén készült, amelyre, szokásukhoz híven ismét több tucatnyian kísérték el kedvenceiket a szigetországi szurkolók. A háttérben a fehérváriak épülő új stadionja látható.)