Közönségsiker a Melósban

Közzétéve

Remek rendezés, a legszentebb állami ünnepünkhöz méltó gálaműsor, és persze a hagyományos új kenyér fogadta azokat a csepelieket, akik a Munkásotthonban gyűltek össze augusztus 20-án.

A Szent István-napi köszöntő jó hangulatához persze az is hozzájárult, hogy a produkciókat ingyenesen tekinthették meg az érdeklődők, ugyanakkor a sikerhez komoly kulturális értéket képviselő előadásokra is szükség volt.

Fotó: Bárány Tibor
Fotó: Bárány Tibor
Fotó: Bárány Tibor

Nem biztos, hogy maradéktalanul elégedettek voltak viszont azok csepeliek, akik “eggyel arrébb”, az önkormányzat által szervezett Daru-dombi ünnepséget választották az idei augusztus 20-án.

Olvasónk szerint többen nehezményezték legalábbis Csepel Facebook-oldalán, hogy a meghirdetettnél jóval hamarabb kezdődött el a tüzijáték.

Ők alighanem az eredeti, 21:15-ös időpontra mentek ki a helyszínre, így a minden bizonnyal pompás égi produkciónak már csak a végét, vagy azt sem láthatták – jelezte.

Sajnos a háborgó lakossági kommenteket rendszeresen törlik a a csepeli önkormányzat hivatalos Facebook-oldaláról, így csak az alábbi, olvasónk által még időben lementett képernyőképpel tudunk szolgálni: