Kis éji foci – szigetországi sztárokkal

Közzétéve

Egy hét múlva pénteken a Csepel Stadionban is kezdetét veszi a Futball Éjszakája, mivel az először megrendezett programhoz a legtöbb NBI-es és NBII-es egyesület mellett a Csepel FC is csatlakozott.

A hazai labdarúgó egyesületek és a labdarúgás népszerűsítéséért rendezik meg első alkalommal 2018. szeptember 7-én, pénteken a Futball Éjszakáját.

Az eseményre a legnagyobb és legpatinásabb csepeli klub, a 106 éves, négyszeres NB1-es bajnok Csepel FC klubtörténeti kiállítással, kerekasztal beszélgetésekkel és igazi sztárparádéval készül.

A csepeli rendezvény “arca” Fatér Károly olimpiai bajnok csepeli labdarúgó lesz, de rajta kívül is számos olyan sportember kapott meghívást, akik a csepeli labdarúgás felejthetetlen időszakainak résztvevői voltak akár labdarúgóként, akár szakvezetőként – olvasható a csapat hivatalos honlapján.

A program:

17 óra Kapunyitás

Tárlatbemutató a Csepel FC múltjából

Helyszín: A sportcsarnok és a labdarúgó épület közti terület, illetve a Bajnokok Csarnoka aulája

Köszöntő beszéd

18 óra Kerekasztal beszélgetés ” A Csepeli labdarúgás dicső múltja”

19 óra Csepel “All Stars” labdarúgó mérkőzés ( a Csepel SC egykori meghatározó labdarúgóiból összeállított csapatok mérkőzése)

20:30 Záró-beszélgetés

A szervezők ígérik: a résztvevők fel is tehetik kérdéseiket a nagy múltú klub egykori sztárjainak, vagyis azoknak, akik korábban sokat tettek azért, hogy a Csepel név mindörökre beíródjon a hazai futball történelemkönyvébe.

A szurkolók tehát a már említett Fatér Károly mellett Gelei József olimpiai bajnoknak, Szurgent Lajosnak, Ozsváth Károlynak, Gelei Károlynak, Csucsánszky Zoltánnak, Gálhidi Györgynek, Kincses Bélának, Hajdu Lajonaks, Kovács Attilának, Lazsányi Lászlónak, Ozsváth Károlynak, Dr. Szieben Lászlónak, Ács Gusztávnak, Medgyes Péternek, Nagy Tamásnak, Váczi Dénesnek és másik mellett még Németh Ferencnek, a Csepel kétszeres öttusa olimpiai bajnokának is tehetnek fel kérdéseket.

A “Futball Éjszakája” programjai részben előzetes regisztrációhoz kötöttek, amit az érdeklődők https://futballejszakaja.hu/ oldalon tehetnek meg. A rendezvény belépő díja gyermekek számára 100, míg a felnőttek részére 500 forint. A karszalag a kiválasztott stadionnál váltható meg, s az ott átvett karpereccel az összes helyszín meglátogatható.