Csepel-BKV: előre a győzelemért

Közzétéve

A múlt heti, THSE-Szabadkikötő elleni hazai siker után vasárnap az első idegenbeli győzelemért indul útnak a Csepel FC az NBIII-ban.

Ha a Csepel legutóbbi meccsére azt lehetett mondani, hogy kerületi rangadó, akkor a maira meg a fővárosi jelző igaz, hiszen a szigetországi társulat vasárnap délutáni ellenfele a BKV Előre csapata lesz. A találkozóra a Csepel múlt heti, első szezonbeli győzelme után kerül sor, a kék-piros drukkerek pedig, akik természetesen erre az idegenbeli mérkőzésre is elkísérik a csapatot, ezúttal újabb pont, vagy pontok megszerzésében bízhatnak.

A két csapat legutóbbi meccsei, illetve a 2018/19-es szezonban mutatott eddigi formája alapján egyébként abszolút joggal: a BKV pályán tavaly augusztusban 3-0-ra nyerni tudott a Csepel, igaz, az áprilisi visszavágón meg a közlekedésiek hozták el a három pontot a Béke térről.

Amennyiben tehát a vendégcsapatoknak kedvező mintázat marad, úgy ma a Csepel következik. Intő jel lehet a szigeti srácok számára, hogy a BKV a MOL Vidivel is le tudott ikszelni, kikapott ugyanakkor a bajnokesélyes Érdtől, amellyel a Csepel jó meccsen döntetlenre végzett.

A két csapat aktuális szezonbeli eredményei:

Csepel FC:

CSEPEL – KOMÁROM 1-2

MOL VIDI FC II – CSEPEL 5-0

CSEPEL – ÉRD 2-2

CSEPEL – THSE-SZABADKIKÖTŐ 1-0

BKV Előre SC:

BKV – SÁRVÁR 1-1

KOMÁROM – BKV 0-1

BKV – MOL VIDI FC II 3-3

ÉRD – BKV 3-1

A mai mérkőzésre 16 órakor kerül sor a Sport utcában.