Csepel FC: fontos siker egy fontos rangadón

Közzétéve

Újabb három pontot szerzett a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata, amely a stabil lábakon álló Andráshida FC elleni sikerrel felzárkózott az NBIII Nyugat csoportjának középmezőnyéhez.

Pedig nem indult jól a mérkőzés, a Csepelhez hasonlóan 4 pontos vendégek már a 17. percben vezetést szereztek, miután egy beívelésnél teljesen üresen maradó támadójuk tisztán fejelhetett a kapunkba. Nem mondhatnánk, hogy a kék-piros legénység megzavarodott a bekapott gól hatására, igazából ugyanazt a kissé tompa játékot produkálták a fiúk, mint azelőtt.

Nem csoda, hogy a csepeli egyenlítésre egészen a 63. percig kellett várnia a szép számú szigetországi szurkolóseregnek, ám megérte a várakozás, ugyanis a csereként 3 perccel korábban beálló Molnár Krisztián közel 20 méterről hatalmas gólt ragasztott az ellenfél kapujába.

És ha már beindult a csepeli gólgyártás, a 68. percben is betaláltak a fiúk, ezúttal Mészáros László volt jókor jó helyen, azaz a kapu előtt és egy beadást követően a vetődő kapus mellett juttatja a hálóba a labdát! Ezzel lett 2:1 nekünk, és bár a meccsnek ebben a periódusában szerezhettünk volna egy mindent eldöntő gólt, az eredmény végül már nem változott.

Ez pedig azt jelenti, hogy ha nem is briliáns játékkal, de egy fantasztikus és egy szemfüles góllal a Csepel FC a Béke téren tartotta a három pontot, már hétnél jár a szezonban, amiért jelenleg a 9. hely jár a tabellán. (A mérlegünk két győzelem, egy döntetlen és három vereség.)

A lélektanilag fontos győzelmet arató Csepel FC a jövő héten győri túrára megy, a Ménfőcsanak elleni meccs nem ígérkezik könnyű derbinek, ha csak azt vesszük, hogy az ESK ma a bajnokesélyes Érdi VSE otthonában tudott 2-1-re nyerni. De a legközelebbi hazai pályás mérkőzésünk lesz csak az igazi próbatétel, ugyanis a Magyar Kupában szeptember 23-án az NB1-es Haladást fogadjuk 15 órai kezdettel.

 

(Kiemelt kép: Csepel FC/Facebook)