Egy jó Csepel-meccsel feledtethető finnek elleni zakó

Közzétéve

A múlt heti meccsét bosszantó módon elveszítő Csepel FC csapata vasárnap délután az Andráshida ellen javíthat a Béke téren, egy látványos győzelem ezúttal a válogatott nem kevésbé bosszantó szombati kudarcára is némi gyógyír lehet.

Sajnos nem sikerült még megszerezni  az első idegenbeli sikerét a Csepel FC felnőtt csapatának, ezúttal a BKV Előre babrált ki velünk, holott egy darabig nekünk állt a zászló – olvasható a kék-pirosak hivatalos honlapján.

Egy megnyert meccset engedtünk ki a kezünkből, mert 60 percig az történt a pályán, amit mi szerettünk volna… Két perc alatt tettük tönkre azt, amiért egész héten dolgoztunk. Ilyen hibákat hátul nem lehet elkövetni…

Így értékelt Tamási Zoltán, a Csepel FC nyáron kinevezett vezetőedzője.  Ellenfelünk kétszer jött át a térfelünkre, s mindkettőből gólt szerzett, ami több, mint elgondolkodtató! Nem kellet volna eljutnunk idáig, ha az első félidőben adódó százszázalékos ziccereinket belőjük, például azokat, ahol egy az egyben vezettük rá az ellenfél kapusára a labdát, de egyszer sem tudtunk élni vele.

A második félidőben is voltak lehetőségeink de azokból sem lőttünk gólt, bár egy teljesen egyértelmű 11-es szituációnál a játékvezető sípja -érthetetlen módon- néma maradt.

A lefújás előtt pedig 19-re húztunk lapot, előrement a kapusunk is gólszerzés reményében, de sajnos ismét a BKV jött ki jól a szituációból. Így lett 3-1 a vége, ma azonban már ismét pályán lesz a szigetországi legénység: a Csepelhez hasonló rajtot vevő, egyaránt 4 pontos nyugat-magyarországi Andráshida elleni meccs sem ígérkezik könnyűnek.

A Csepel FC -Andráshida FC mérkőzésre 16 órától kerül sor az NBIII Nyugat csoportjának 6. fordulójában a Csepel Stadionban!