Ilyen is van: Németh Szilárd beváltotta az ígéretét

Közzétéve

Méghozzá a kampányban tett ígéretét. Mondjuk sajnos pont nem egy olyat, amit a csepeliek úgy igazából várnának.

Az áprilisi választáson Csepelen ezernél is több halott adataival élhettek vissza az ajánlásgyűjtés során. A példátlan esetről a 21óra is beszámolt, de persze bekerült az országos médiába is.

Akkor, miután százak szembesültek azzal, hogy évek óta elhunyt hozzátartozóik „írtak alá” különféle kamupártok jelöltjeinek, a szocialista színekben induló Bangóné Borbély Ildikó nem volt szívbajos kijelenteni, hogy

„Csepelen is csak egyetlen párt van, amelynek érdeke, hogy az ellenzéki szavazatok minél többfelé menjenek. Ez pedig a kormánypárt.”

Ez pedig már sok volt a fideszes jelöltséget a 2014-es veresége ellenére 2018-ben is elvállaló (majd ismét elbukó) Németh Szilárdnak, aki még márciusban feljelentést helyezett kilátásba Bangóné fenti kijelentése miatt.

Most a Sztárklikkhez eljutott bírósági dokumentum alapján ez meg is történt. Bangóné korábban egyébként azt mondta, alig várja, hogy Németh feljelentse, így ugyanis hivatalból nyomozás indul majd, ami során remélhetőleg kiderül a lényeg, vagyis, hogy kik éltek vissza az elhunyt csepeliek adataival.

Az MSZP-s politikus a feljelentést egyébként úgy kommentálta:

„Érdekes, hogy Németh Szilárdnak még mindig nem az a fontos, hogy kiderüljön az igazság a példátlan választási csalási ügyben, hanem hogy engem bepereljen. Nem mintha zavarna, de jobban örültem volna, ha inkább a csepeliek számára fontos közúti fejlesztések, vagy az egykori Csepel Művek felvirágoztatására tett korábbi ígéretei közül váltott volna be egyet.”

Tény ami tény: Németh Szilárd a kampányban annyi ígéretet tett a csepelieknek, hogy szinte felsorolni is nehéz, ahogy mondani szoktuk, épp csak NASA-űrközpontot nem ígért. Ehhez képest kissé csalódottak vagyunk, hogy éppen ezt az egyet sikerült betartania, de persze bízunk benne, hogy idővel a többit is ugyanilyen fegyelmezetten beváltja.