Milliókért fényezi magát a csepeli városvezetés a TV2-n

Közzétéve

Nincs jobb ötletük, hogy mire költsék a csepeliek pénzét?

– reagált röviden a 21órának Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP csepeli elnöke arra friss hírre, hogy

Andy Vajna tévéjében hirdeti magát a csepeli önkormányzat.

Nem tévedés: Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata egy országos csatornán reklámozza magát.  A 24.hu értesülései szerint 550 ezer forint + áfáért az erősen kormányközelből sugárzó TV2 műsorában futnak például olyan hirdetések, amik az egyik csepeli óvoda udvarának felújítását hirdetik.

„Az építők” című építőipari magazinműsorban futó önkormányzati reklámok kapcsán érdemes látni, hogy normális esetben egy ilyen hirdetés még a helyi tévében sem fér el, nemhogy egy országos csatornán, amit az osztrák határtól az ukránig, a szlováktól a szerbig a legkisebb zsákfaluban is be lehet fogni.

Világos, hogy ez egy közönséges közpénz-kitalicsázás Orbán Viktor filmes oligarchájának. De vajon miért és mennyivel tartozik Borbély Lénárd Andy Vajnának?

-szól Bangóné következő kérdése.

Erre sajnos mi sem tudjuk a választ, azt viszont ideje tisztán látni, hogy ezzel a mostani húzásával a polgármester minimum felnőtt elődjéhez, Németh Szilárdhoz, aki a 2010-2014-es városvezetői ciklusában egy mezei buszmegállót is olyan büszkeséggel bírt átadni, mintha ingyenes helikopterjáratot indított volna az önkormányzat.