Vastag csepeli siker: kolbászfesztivált nyert Németh Szilárd

Közzétéve

Németh Szilárd volt csepeli polgármestert és országgyűlési képviselőt a mai napig ezer szál köti a 21. kerülethez.

Az alap, hogy egy királyerdei kisutcában lakik. Emellett a Kis-Duna parton épül a híres birkózócsarnok, amiől ki ne tudná, hogy a saját bejáratú projektje. Aztán ott vannak az ígéretei, amiket amiket az áprilisi választási kampányában töltött be. Vagy ott van ugye az ezer halott csepeli adataival való visszaélési ügy, amiben épp a napokban derült ki, hogy feljelentette a szocialista Bangóné Borbély Ildikót.

Ám végre nem csak negatív hírek kapcsán lehet a volt rezsibiztos nevét emlegetni, ugyanis

a csepeli csapat az I. helyen végzett a hétvégén megrendezett X. Kolbászfesztiválon Nagyszalontán

– vettük észre Németh Szilárd Facebook-oldalán.

A fotókkal is ellátott bejegyzésben a fideszes politikus beszámol róla, hogy a zsűri szerint is az általuk készített kolbász ízvilága bizonyult a legjobbnak.

Hogy rajta kívül még kikből állt a győztes csepeli csapat, az korábbi posztjaiból derül ki: ezek szerint Borbély Lénárd csepeli polgármester mellett Morovik Attila alpolgármester, valamint a polgármesteri hivatal jelenlegi és volt munkatársaiból álló gárda gyűjtötte be rangos elismerést.

Amiben persze semmi meglepő nincs, hiszen a csapat vezetője, Németh Szilárd nem csak Csepelen, hanem a hagyományos magyar gasztronómiában is feltűnően otthon van.

Gratulálunk!