Csepel FC: legyőzhető-e a listavezető?

Közzétéve

A listavezető Ajkát fogadja vasárnap délután fél 3-tól a Béke téri stadionban a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata az NB III Nyugat csoportjának tizedik fordulójában. A találkozó tétje nem kicsi: ha a szigetországiak le tudják győzni a feljutásra esélyes Veszprém megyeieket, elkerülhetnek a úgymond a veszélyzónából, azaz a tabella hátsó traktusából.

Ehhez természetesen igencsak ambíciózus felfogásban kell pályára lépnie a szigeti srácoknak, ugyanis az Ajka FC jelenleg magabiztosan vezeti a 16 csapatos Nyugat csoportot, és legutóbb például a második helyezett Érdet verte el (az eredmény alapján) simán, amely szintén évek óta szeretne fellépni a második vonalba, erre egy szép új stadionnal is készül.

Legutóbb a Dunaharaszti ellen idegenben sikerült nyerni. Kérdés, vasárnap otthon újra győznek-e a szigeti srácok.

Az mindenképpen jó hír, hogy a nyáron alaposan felfofgatott csapatunk egy igen peches, öngólözönnel tarkított sorozat után az elmúlt fordulóban idegenben, méghozzá emberhátrányban játszva is nyerni tudott. A Dunaharaszti elleni sikerből lehet meríteni, további önbizalmat pedig a két csapat legutóbbi eredménye adhat: májusban 2-1-re nyertek a szigeti srácok Ajkán.

A mai találkozóra, mint írtuk, Csepelen, a Béke téri stadionban kerül sor 14:30-as kezdéssel. Az idő ragyogónak ígérkezik, a Csepel FC vezetősége minden szigetországi szurkolót szeretettel vár!