Nem bírtunk a bakonyi Barcával

Közzétéve

Nagyon nem.

Ötgólos vereségbe szaladt bele a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata vasárnap. Igaz, az ellenfél az NB III Nyugat csoportját meggyőző fölénnyel vezető FC Ajka volt. A bakonyi brigád ennek megfelelően a Béke téren is bátor támadófocival rukkolt elő, és a vasárnap meglehetősen szellős csepeli védelem sajnos nem is nagyon találta a stílusos, sok passzos, amolyan Barcás játék ellenszerét.

Ezt a meccset jobb lesz elfelejteni.  A szigeti srácoknak, és a mérkőzésre szép számmal kilátogató szigetországi szurkolóknak egyaránt. Ha azonban pozitívumot kell keresni, lehet azért azt is találni.

Az öt kapott gólból négyet az első játékrészben szedett be a kék-piros legénység, a második félidőre így már “csak” egy ajkai dugó jutott, vagyis a védelmet a szünetben azért sikerült valamelyest összeraknia a Tamási Zoltán-vezette edzői team-nek. És ha ehhez hozzávesszük, hogy az utolsó utáni (talán a 91.) percben a Csepelnek volt egy kapufán csattanó szép szabadrúgása is, a két félidőből az egyiket akár döntetlenre is hozhatta volna a csapat.

A végeredmény ezzel együtt a fenti képen látható.

A feljutásra esélyes listavezető után jövő vasárnap – néha milyen érdekes helyzeteket tud teremteni a jóval korábbi sors(olás) – az utolsó helyen álló Pénzügyőr otthonába látogat vasgyári alakulatunk, így a Pasaréti úton mindenképpen győzelmi esélyekkel léphetünk pályára.