Legyőzték a felcsúti fiúkat a szigeti srácok!

Közzétéve

Felnőtt együttesünk igazán kitett magáért és a kiesőzónából menekülve rendkívül fontos győzelmet aratott a tehetséges fiatalokkal teletűzdelt felcsúti Puskás Akadémia futballistái ellen

írja a Csepel FC hivatalos honlapja.

Való igaz, a kék-piros legénység vasárnap olyan teljesítménnyel örvendeztette meg a szigetországi szurkolókat, amire alapozva elérheti a szezonra kitűzött célját, azaz a bent maradást az NB III-ban.

Maga a mérkőzés egyébként vitán felül fordulatosra sikerült, de míg mi a nagy szívvel játszó csepeli csapatunk mindenáron való győzni akarásában látjuk a Béke téren tartott három pontot, addig a TAO-milliárdokkal megfuttatott felcsúti ellenfelünk edzője a balszerencsére hivatkozott a meccs után:

„Sikerült kétgólos előnyből felállnunk, amely nagy fegyvertény, ám a kegyelemdöfést már nem tudtuk bevinni. A csepeliek fizikálisan nagyon erősek voltak, rombolták, tördelték a játékot, nem hagytak bennünket kibontakozni. Az ilyen stílusú gárdákkal szemben nehéz futballozni, sajnos ma ezt mi is megtapasztaltuk, és nagyon bosszantó vereséget szenvedtünk.”

Érdekes meglátás ez Visinka Edétől, a vendégek vezetőedzőjétől, különösen  annak fényében, hogy a felcsútiak első gólja egy egészen nyilvánvaló, egyben elképesztő bírói “baki” révén született. (Sikerült egy viszonylag veszélytelen szabadrúgásba olyan botrányosan belefújni, hogy a mezőny egyik fele pihenjállásban nézte, ahogy a labda a hálóban landol.)

És bár a felcsútiak később egy csepeli öngólnak köszönhetően (!) még egyelíteni is tudtak, a végeredmény Csepel FC – Puskás Akadémia FC II 3:2 (2:2)!

Íme képen is:

Csapatunk ezzel a kiváló eredménnyel elkerült a kieső helyről. A kék-piros legénység legközelebb vasárnap Pápán, a Perutz-stadionban lép fel, szűk két hét múlva pedig a Nagykanizsa ellen játszik a Béke téren, tizenegyedik hó 11-én, de nem 11 órától, hanem délután fél kettőtől.