Pápán is pontokat gyűjtene a Csepel

Közzétéve

A múlt vasárnapi Béke téri győzelme után e hét végén Pápán, a Perutz Stadionban vendégeskedik a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata.

Bár a Puskás AFC II. elleni 3-2-es diadallal, pontosabban a felcsútiak parádés legyőzése után járó három ponttal elmozdult ugyan a kiesőzónából szigetországi alakulat, nem kérdés, hogy a 13. fordulót is ponttal, sőt pontokkal lenne jó zárni.

Ennek megfelelően nyilatkozott egyébként a csapat honlapjának Tamási Zsolt, a kék-pirosak vezetőedzője is, aki a csepelfc.hu-nak elmondta: a Puskás elleni siker mit sem ér, ha Pápán nem tudunk egy jó eredményt elérni, csakis akkor lesz maradéktalanul elégedett a múlt heti teljesítménnyel.

Érdekesség, hogy a múltkori győzelmével a Csepel nem csak a kiesőzónát hagyta el, hanem egyúttal aktuális riválisát is előzte a tabellán. Ha pedig a Pápát is sikerülne legyűrni, őket is sikerülne lehagyni.

Egy kép a tavalyi Pápa-Csepelről, ami 2-1-es hazai győzelemmel ért véget. (Forrás: csepelfc.hu)

Mondjuk azt nem lehet mondani, hogy a vasgyáriaknak különösen jól megy a pápai textilesek ellen: a legutóbbi szezonban oda-vissza kikaptak egy-egy góllal a szigeti srácok. Persze a babonások biztos mondhatnák, hogy az idei bajnokságban a 13. fordulóban összetalálkozó csapatok közül ezúttal a kék-pirosak pártjára áll majd Fortuna, de mi inkább azt ajánljuk, hogy magukban bízzanak a fiúk, mint a szerencsében.

Ha ugyanis Pápán is úgy játszanak, mint a felcsútiak ellen különösen az első félidőben, aligha távoznak üres kézzel a Perutz Stadion gyepéről vasárnap délután.