Németh kitöltötte, Bangóné kettétépte – mi az?

Közzétéve

Németh Szilárd Fidesz-alelnök, birkózóelnök, honvédelmi államtitkár önálló Facebook-bejegyzést szentelt annak, hogy kitöltötte a családpolitikáról és a népesedésről szóló legújabb nemzeti konzultáció kérdőívét.

Biztos ami biztos, egy képet is közölt a kitöltésről, amelynek véletlenül épp egy Csepel-térkép látható a hátterében:

Forrás: Facebook.com/Németh Szilárd

Eközben a parlamentben Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő, a csepeli MSZP elnöke is a nemzeti konzultációs ívvel töltötte az idejét, igaz, ő kicsit másképp állt neki, miszlikbe szaggatta ugyanis a nemzeti konzultációs ívet.

Bangóné ezzel az ellen tiltakozott, hogy a magyar családok helyett kommunikációra költenek milliárdokat a fideszesek. Miközben kettétépte a papírt, azt mondta, a kormány konzultációja annyit ér, mint az a papír, amire rányomtatták, vagy az az ötven forintos, amire ráverették, hogy 2018 a családok éve.

Íme:

Bangóné széttépte a nemzeti konzultációt

Miszlikbe szaggatta a nemzeti konzultációs ívet Bangóné Borbély Ildikó a Parlamentben. Így tiltakozott az ellen, hogy a családok helyett kommunikációra költenek milliárdokat a fideszesek.> Oszd meg, ha te is így gondolod!http://bit.ly/2B48vUu

Közzétette: MSZP – 2018. november 13., kedd