Borbély Lénárd kiosztott pár csokor virágot

Közzétéve

A csepeli polgármester így köszönte meg a kerületi szociális munkások egész éves munkáját. Majd maga is átvett  egy üveg ajándék vörösbort.

A Szociális Munka Napja alkalmából díjazták a Humán Szolgáltatások Igazgatósága munkatársait a Radnóti Miklós Művelődési Házban november 14-én – számolt be a csepeli önkormányzat honlapja. Az elismeréseket ki más, mint Borbély Lénárd polgármester adta át:

Mindemellett szóban is megköszönte az áldozatos munkájukat, amelyet, mint mondta “valamennyien kitartó lelkesedéssel végeznek”.

A polgármester szerint egyébként Csepelen van éppen elég teendő, főleg Ófalu és Háros városrészek érintettek.

Ugyanakkor örömmel tájékoztatta az átlagosan alig 100 ezer forintot kereső hallgatóságát, hogy a csepeli szociális ellátásban dolgozóknak a juttatási köre budapesti viszonylatban versenyképes.

Helyettese, Morovik Attila azonban még figyelemre méltóbb gondolatokkal gazdagította a megjelenteket:

megbecsülendő és tiszteletreméltó munkát végeznek a szociális szférában dolgozók, munkájukra elengedhetetlen szükség van.

– hangoztatta az alpolgármester.

Azt nem tudjuk, hogy a csepeli városvezetők havi alapilletménye, illetve az ezt kiegészítő költségtérítés havi 1 millió forint fölötti összege budapesti szinten versenyképesnek számít-e. Mindenesetre a polgármester által átvett, alighanem a kitartó lelkesedéssel végzett munkájáért kapott vörösbor váljék egészségére.

(Fotók: csepel.hu)