Takács Mónika az MSZP-Párbeszéd polgármesterjelöltje Csepelen

Közzétéve

Az MSZP Csepeli Szervezete nagy többséggel Takács Mónikát, a Csepeli Munkásotthon igazgató asszonyát, a Csepelért Egyesület elnökét, önkormányzati képviselőt választotta polgármesterjelöltjének kedden.

Takács Mónika a 21órához eljuttatott pályázatában a legfontosabb polgármesteri célkitűzései között említette, hogy a jelentős csepeli ellenzéki politikai erők, így a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció, valamint más pártok, szervezetek elképzeléseiből egy olyan közös program készüljön el,

amit pártállástól függetlenül jó szívvel támogathatnak mindazok, akik nem a jelenlegi városvezetés által járt úton képzelik el a XXI. kerület jövőjét.

A kerületi szocialisták szintén a keddi gyűlésen egyhangúlag támogatták azt az öt tagjukat, akik MSZP-s színekben kívánnak indulni a jövő évi önkormányzati választáson Csepelen. A gyűlésen jelen volt a Párbeszéd helyi szervezetének képviseletében Erdősi Éva, aki szintén támogatta a jelölteket.

A keddi szavazás eredményeképp a csepeli MSZP képviselőjelöltjei lettek: Bosnyák Norbert, Dobák István, Losonci Róbert, Németh József és Takács Krisztián.