Idén is hosszú sorokban álltak a csepeliek egy zsák krumpliért

Közzétéve

A 22 tonna krumpli sokkal jobban megmozgatta a csepelieket, mint a városvezetés minapi önfényező fóruma, nem is kellett sokat várni az önkormányzati média termelési riportjára.

Mint megírtuk, a csepeliek 0,02 ezrelékét érdekelte csupán a múlt hét csütörtökön megtartott, hivatalosan éves közmeghallgatásnak hívott, valójában a fideszes városvezetőknek rendezett fényezőszakkör.

Ezen Borbély Lénárd polgármester egy egészen szuperül fejlődő kerület képét festette le, felsorolva az elmúlt évek összes fejlesztését, természetesen azokat is, amiket európai uniós forrásokból sikerült megvalósítani, amiket már vagy négyszer sikerült átadni, és persze azokat is, amiket hosszú évek óta csak ígérgetni sikerül.

A hétvége aztán még mozgalmasabbra sikerült a polgármester és csapata számára: a szintén évente megrendezésre kerülő kerületi krumpliosztás kétség kívül nagyobb érdeklődést váltott ki a csepeliek körében, mint a közmeghallgatásnak csúfolt fideszes lakossági fórum.

Nem is kellett sokat várni a kerületi média sikerbeszámolójára. A csepel.hu olyan cikket hozott le a krumpliosztásról, hogy arra Rákosi Mátyás is csak csettintett volna. Akit érdekel, hogy néz ki egy hamisítatlan, 1950-es éveket idéző termelési propagandariport, ide kattintson.

Kérdés a csepeli önkormányzat honlapjára kitett fotók kapcsán csak egy maradt: vajon hogy volt képe a polgármesternek a közmeghallgatáson javuló életszínvonalról beszélni?

  (Fotók: csepel.hu)