Kemény tél vár a Csepel FC-re

Közzétéve

A még éppen bentmaradó, tizenkettedik helyen telel a Csepel FC, miután az utolsó idei mérkőzésén 4-2-re alulmaradt a Kenesei Krisztiánnal felálló Komárommal szemben.

Volt már jobb őszünk is…

– kommentálhatja a szigetországi szurkoló a 2018/19-es bajnoki szezon első felét. Igaz, a nyáron alaposan átalakult a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapatának kerete és új edzői stáb vette át a kék-piros legénységet, az állandóságot csak a Béke téren már sajnos megszokott szűkös anyagiak jelentették.

Az NBIII-as mezőny egyik legkisebb költségvetéséből gazdálkodó Csepel FC csapata öt győzelemmel, egy döntetlennel és kereken tíz zakóval zárta az őszt, ami a még éppen bentmaradó, 12. helyezésre volt most elég. A keménynek ígérkező telet tehát még keményebb tavasz követheti Csepelen, ahol a cél továbbra sem lehet más, mint a harmadosztályú tagság megőrzése.

Ehhez a legtöbb posztra legalább egy minőségi igazolásra szükség lenne, és persze arra is, hogy az alapvetően lelkes, de sokszor csapkodó, hektikus csapatjátékot hátul egy stabilabb védelem vegye át. (A Csepel 35 kapott góljánál csak a BKV Előre csapata szedett be több gólt az ősszel, szám szerint 36-ot, de gólkülönbség tekintetében a közlekedésiek is megelőzik a vasgyári alakulatunkat.)

Hogy mit hoz a jövő, azt természetesen csak az égiek tudhatják, mindenesetre mi jó pihenést és még jobb felkészülést kívánunk a Csepel FC minden játékosának, edzőjének, valamint a szakmai stáb valamennyi tagjának!

Akit részletesen érdekel, itt a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapatának összes őszi eredménye, valamint a tabella állása is megtekinthető. A csepeli futballcsapattal kapcsolatos információkért kövessék továbbra is a Csepel FC hivatalos oldalát, a Béke téri helyzetről pedig a csepeliek blogon olvashatnak egy aktuális és alapos összefoglalót.