Hétszerhárom 21 – hírösszefoglaló

Közzétéve

A hét három híre Csepelen.

Új, és mostantól állandó “rovatunkban” azt tervezzük, hogy minden hét utolsó napján egymás alá tesszük azt a három hírt, ami szerintünk a leginkább érdekes volt Csepelen. Mert az annyi, mint 21.

Idén is hosszú sorokban álltak a csepeliek egy zsák krumpliért

Idén is hosszú sorokban álltak a csepeliek egy zsák krumpliért, írtuk még hétfőn. Kénytelenek voltunk hozzátenni, hogy a közel kéttucat tonna télálló burgonya sajnos sokkal jobban megmozgatta a csepelieket, mint a városvezetés előző héten tartott fóruma, ami csak a csepeliek 0,02 ezrelékét érdekelte.

 

Az önkormányzat úgy szereti a Csepel SC-t, hogy 8 éve hagyja rohadni

Egy fillért nem fordított az önkormányzat az ország egyik legpatinásabb sportklubjának létesítményeire, mióta a Fidesz vette át a vezetést Csepelen – ezt pénteken írtuk, méghozzá annak kapcsán, hogy az önkormányzat 2010 óta hagyja pusztulni a központban álló (düledező) létesítményeket, így lassan valóban szellemteleppé válik a nagy múltú Csepel SC területe.

Az OMSZ szerint mindenük megvan a csepeli mentősöknek

Az pedig már a hétvége híre volt, hogy az Országos Mentőszolgálat röviden reagált arra az elsőként általunk közzétett hírre, hogy már plédeket is gyűjtenek a csepeli mentőállomásnak, ahol állítólag nincs mivel betakarni a betegeket.

Bár a mentőszolgálat szerint nincs semmi gond, ezzel együtt a Csepeliek Facebook-csoportban tett állampolgári felhívásra többen is jelezték, hogy segítenek. Voltak akik takarókat ajánlottak fel, de olyan is volt, aki paplant akart ajándékozni, azt szerette eljuttatni a mentősök segítségével valamelyik kórházba, ahol szükség van rá.