Telt házas műsorok a Munkásotthon színpadán

Közzétéve

Gyerekeknek szóló matinéelőadásra és ünnepi gálaműsorra is megtelt a Csepeli Munkásotthon híres színházterme a hétvégén.

Szombaton a Csepel Táncegyüttest köszöntötték, erről Takács Mónika, a Munkásotthon igazgatója osztott meg egy bejegyzést a Facebook-oldalán.

“December 8-án születésnapot ünnepeltünk itt a Csepeli Munkásotthonban. A Csepel Táncegyüttes megalakulásának és fennállásának 60. évfordulóját. Csodálatos és különleges este volt”

– írta.

Az elmúlt 60 év képeiből, plakátjaiból és emléktárgyaiból délelőtt egy kiállítás nyílt, délután pedig gálaműsorral folytatódott az ünnep.

Csepeli hagyományőrzés és ápolás magas fokon.

Takács Mónika szerint az együttes csoportjai “lebilincselő műsort állítottak össze, amit a táncosok láthatóan szívvel, lélekkel és kifinomult művészettel közvetítettek a közönség számára.”

Múlt, jelen, jövő együtt a színpadon.

“Nagyon megható és feledhetetlen élmény volt és még most is az, mert a hatás még mindig tart. Magam előtt látom a táncosok arcát, mozdulatait, hallom a zenét és a szűnni nem akaró vastapsot”

– írta, megköszönve az együttesvezetőknek és a fellépőknek az áldozatos munkát, illetve a közönségnek amellyel együtt ünnepeltek.

A vasárnap már a legkisebbeké volt, a hét utolsó napján Tompetiék léptek fel Csepelen. Tompeti és Csillagszemű lassan tíz éve szórakoztat és tanítgat a zene nyelvén. Élőzenés műsoraikon különböző hangszerekkel is megismerkedhetnek a gyerekek, úgymint furulya, szájharmónika, arab és afrikai dobok, kazu, gitár satöbbi.

Mintegy 400 néző várta vasárnap délelőtt Tompetiéket a Munkásotthon színpadán

(Fotók: Facebook/Csepeli Munkásotthon)