Ma még lehet jelentkezni az idei fenyőfaosztásra!

Közzétéve

Ma még lehet pályázni a Csepelért Egyesület és a kerületi szocialisták közös karácsonyi akciójára, ami arról szól, hogy azok a családok is állíthassanak fenyőfát, akiknél erre anyagi okokból nem minden évben kerül sor.

A pályázathoz nem kell más tenni, mint egy darab kézzel vagy számítógéppel készült ünnepi témájú gyerekrajzot eljuttatni a Csepelért Egyesület hivatalos Facebook-oldalának, vagy elküldeni a szerkesztoseg@21ora.hu email címre.

Az akár telefonnal lefotózott rajzok beküldői holnap, azaz  december 14-én 16 órától átvehetik az ajándék fenyőfát a Csepeli Munkásotthon udvarán.

Mint Takács Mónika, a civil szervezet, és egyben a Munkásotthon vezetője a 21órának elmondta, az egyesület a csepeli szocialistákkal közösen idén is meghirdette a már hagyományosnak mondható karácsonyi akcióját, ami ezúttal is arról szól, hogy olyan családok is állíthassanak át, akiknél  erre már nem maradna pénz.

Habár a fenti kép még a tavalyi fenyőosztáson készült, a szervezők tájékoztatása szerint már az idei fák is a kerületben várják a csepelieket.