Bangóné: Magyarország a mi hazánk

Közzétéve

Magyarország a mi hazánk is, bárki bármit mond – jelentette ki Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő, az MSZP csepeli elnöke vasárnap délután a Kossuth térnél tartott rövid beszédében.

Bangóné Borbély Ildikó vagyok, édesanya, feleség, nő, és parlamenti képviselő – mutatkozott be a tízezres tömegnek, ami  a fideszes rabszolgatörvény és már kormányzati intézkedések miatt verődött össze. Ezután emlékeztetett, hogy egyike azoknak a képviselőknek, akiket megbüntetett a hatalom azért, mert az Országgyűlésben ki mert állni a négy és félmillió magyar munkavállaló jogaiért.

Azt mondta, büszke nőként nem fél a hatalomtól, és ma az 1 millió 600 ezer magyar kiskorú gyermekért állt ki a színpadra, akik tűlük, felnőttektől várják, hogy megvédjék a jövőjüket.

(Forrás: Facebook/MSZP)

A csepeli politikus itt emlékeztette a tömeget Kövér László előző napi üzenetére, hogy a tüntetőknek ideje lenne felnőni. “Felnőttünk!” – üzent vissza a fideszes házelnöknek.

Beszéde végén Bangóné Borbély Ildikó békés, boldog karácsonyt kívánt Orbán Viktornak és családjának.

A szocialista képviselő beszéde videón:

Nem félek a hatalomtól! – Bangóné Borbély Ildikó beszéde

Nem félek a hatalomtól! – Bangóné Borbély Ildikó a mai tüntetésről üzent Kövér Lászlónak is! ➡ Kattiintsatok a megosztásra, nézzétek vissza a beszédet!Bővebben: http://bit.ly/2BknW9S

Közzétette: MSZP – 2018. december 16., vasárnap