Ismét jót burkoltak Németh Szilárdnál

Közzétéve

Még februárban írtunk róla, hogy Németh Szilárd utcája új burkolatot kap. És lám, beteljesedett. Mint a 444 szerdán le is hozta, hogy az év végére a Csepel Új Utakon program részeként megvalósulhatott az “Út, részleges járdafelújítás és csapadékelvezetés a Sügér utcában” című projekt a kerületi önkormányzat megbízásából a Gerulus Kft. kivitelezésében.

A szóban forgó útfejlesztési tervről még januárban döntöttek a képviselők. A 4,5 milliárdos projekt keretében 12 kilométernyi úthálózat épül a kerületben. A cél, hogy Csepelen egyetlen földút se legyen öt év múlva.

Az, hogy a projektből Németh Szilárd utcájára is jutott, annak ellenére nem meglepő, hogy  2014-ben már volt nála egy port kavaró aszfaltozás. A fideszes politikus ugyanis sarokházban lakik, és most éppen a másik utcájukat volt szíves az önkormányzat 175 millió forintból felújítani.

Márpedig, ha minden út új burkolatot kap, ahogy a városvezetés ígéri, akkor természetesen Németh Szilárdék utcája sem maradhat ki. Kicsit árnyalja a képet persze, hogy az átlagembernek olyan érzése van, valamiért mindig a politikusok utcája kerül az első sorba, amikor a különböző fejlesztésekről döntenek a politikusok…

A 444 helyszínen készült felvételein látható, hogy immár mindkét, Németh Szilárd házát övező utca, a Sáska és a Sügér is szilárd aszfaltburkolatot kapott. Kipofozták a járdát is, a képviselő úrnak még gépjármű-behajtót is kialakítottak a kertkapuja előtt.

Szomorúan látjuk, hogy a családok évét meghirdető Orbán-kormány gyakorlatilag a fideszes családok évévé tette 2018-at, miközben az átlagos embereknek például a kilakoltatás vagy éppen a rabszolgatörvény jutott

– reagált röviden a hírre Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő, az MSZP csepeli elnöke. Az Orbán-család, a Mészáros-család, vagy éppen Németh Szilárd családja valóban maximálisan elégedett lehet az idei évvel, de vajon az átlagcsaládok is azok lehetnek? – tette fel a kérdést.

(Fotók: 444.hu)