Fűtetlen csarnokban is örömfocit rendezett a Csepel FC a legkisebb labdarúgóinak

Közzétéve

Évzárót tartott a Csepel FC U14-es csapata pénteken. A 106 éves klub Facebook-oldalára kitett képek alá azt írták: “remek hangulat, foci és extra pizzaparti az U14 évzáróján”. Ez a képek tanúsága szerint így is volt, minket azonban leginkább ez a fotó ragadott meg:

A képen ugyanis jól látszik, hogy a közös szülő-gyerek focira készülő társaság tagjai nagykabátban álltak neki a játéknak. Amiben sajnos semmi újdonság nincs, hiszen aki figyelemmel kíséri a Csepel SC létesítményeinek sorsát, tudja: önkormányzati támogatás híján 2012 óta nincs fűtés az egykor egy ország által rettegett Bajnokok Csarnokában.

Egykor az ellenfelek léptek itt remegő lábakkal pályára, ma a saját csapataink…

Mint látható, később aztán be-, illetve kimelegedtek a csapatok. De azért lehet, nem csak a nulla múlttal és szerény jelennel bíró önkormányzati fociklubnak járna szuper játéktér Csepelen.

Azonban – ahogy a Csepel FC-sek is írják – annyi bizonyos, hogy ez a meglehetősen vékonyka, ám annál lelkesebb kerettel bíró együttes folyamatosan formálódik, most kovácsolódik egységgé, így ez az este is kiváló alkalmat nyújtott a csapatépítésre úgy a játékos, mint a szülői fronton.

A srácok Csepel FC címeres széldzsekit is kaptak a klubtól, mindannyiuk legnagyobb örömére. (Forrás: Csepel FC/Facebook)

És az is biztos, hogy  amíg ezeknek a srácoknak csak a kék-piros színek számítanak, addig ennek a 106 éves, négyszeres magyar bajnok klubnak nem csupán fényes múltja van, hanem a hányatott jelene ellenére jövője is.