Hétszerhárom 21 – heti összefoglaló

Közzétéve

Sok minden nem történt az év első hetében a 21. kerületben, úgyhogy ezúttal országos és fővárosi figyelmet érdemlő ügyek is kerültek a heti hírösszefoglalónkba.

Csepelen is lehet majd szavazni a január 7-én hétfőn rajtoló budapesti előválasztáson. A választás célját és menetrendjét bemutató honlapon bukkantunk rá, hogy a 10 budapesti szavazóhelyiség egyike a XXI. kerületben, méghozzá a Kiss János altábornagy utca 21-23-ban fog felállni 2019. január 28-február 3-a között.

Budapesti előválasztás: Csepelen is lehet majd szavazni

Nemrég még megszabadultak volna a csepeli HÉV-től a főváros és a 21. kerület fideszes vezetői, ám most már arról szólnak az ígéretek, hogy nem csak meghosszabbítanák, de teljesen fel is újítanák.

Csepeli HÉV a Kálvin térig?

Az MSZP csepeli elnöke szerint a rabszolgatörvény csak az utolsó csepp volt a pohárban, az emberek kőkemény változásokat akarnak Magyarországon. A Hírklikknek nyilatkozó politikus pénteken azt is mondta, hogy a széleskörű összefogást már nagyon régen várták az emberek.

Bangóné: az emberek kőkemény változásokat akarnak

Bangóné Borbély Ildikó a Facebook-oldalára feltöltött fotó tanúsága szerint a hétvégi nagy ellenzéki tüntetésen is részt vett:

Itt a helyünk!

Közzétette: Bangóné Borbély Ildikó – 2019. január 5., szombat