Indul a baloldali előválasztási kampány Csepelen

Közzétéve

Szombaton Csepelen elindul a baloldali főpolgármester-jelölti előválasztási kampány – tudtuk meg.

Bangóné Borbély Ildikó, a szocialisták XXI. kerületi szervezetének elnöke a 21órát úgy tájékoztatta, január második hétvégéjén a csepeli MSZP megkezdi a főváros történetében elsőként megrendezett budapesti előválasztásra szóló kampányát.

Az már korábban kiderült, hogy a szocialisták jelöltje Horváth Csaba, a Párbeszéd pedig Karácsony Gergelyt, Zugló polgármesterét indítja a január-februári első fordulóban. Az MSZP szombaton a csepeli piachoz kitelepülve kezdi meg Horváth Csaba Budapest-programját, ami elsősorban a szabadság, az önállóság és a pénzügyi függetlenség jelenlegi hiányára kínál megoldást.

Bangóné a 21órának azt mondta, hogy a csepeli MSZP a következő hetekben folyamatosan az utcán lesz, illetve arról is tájékoztatott, hogy január 28. és február 3-a között, tehát a választás hetében Csepelen is lehet majd szavazni, a Kiss János altábornagy utca 21-23-ban felállított szavazóhelyiségben.

Emellett a szavazáshoz mozgóurna igénylés is lehetséges, illetve előzetes regisztrációra is lesz lehetőség az ő képviselői irodájában a Csepeli Munkásotthonban. A főpolgármester-jelölti előválasztásról itt írtunk korábban, további technikai részleteket pedig a választás hivatalos honlapján lehet megtudni.