Hétszerhárom 21 – heti összefoglaló

Közzétéve

Ezúttal is összeszedtük a hét legfontosabb csepeli vonatkozású híreit.

Hónapokat késhet a dél-pesti lakosság közlekedését is nagyban érintő M3-as metróvonal felújítása, de aggodalomra semmi ok, mert márciusban elvileg már használható lesz a vonal északi szakasza. A teljes felújítással 2022-ig készül el a BKV, a jelenlegi tervek, illetve ígéretek szerint.

Hónapokat csúszik a 3-as metró átadása

A héten rendesen beolvasott a Csepeli Munkásotthon igazgatója. “Most megmutathatják mit tudnak!” – üzente a narancsos színezetű felügyelőbizottság tagjainak a kulturális intézményt vezető Takács Mónika. Facebook-bejegyzéséből kiderült, hogy a fideszes városvezetés tavaly év végén újabb rohamra indult 2010 óta véreztetett intézmény ellen, ám a nyakukra küldött FEB tagjainak “lövésük sincs a szakmáról”.

Takács Mónika: Gyertek, lássatok, dolgozzatok!

A héten Csepelen is elindult a baloldali előválasztási kampány. Bangóné Borbély Ildikó, a XXI. kerületi MSZP vezetője a Facebook-oldalára fel is töltött néhány fotót a párt hétvégi kitelepüléséről. A szocialisták a Csepeli Piac tőszomszédságában az előválasztáson általuk indított Horváth Csaba főpolgármestersége mellett gyűjtötték a kerületiek támogató aláírásait.

Indul a baloldali előválasztási kampány Csepelen