Németh Szilárd utcájára nagyon figyel a közterület-fenntartó

Közzétéve

De lehet, csak a véletlen műve, hogy épp államtitkár úr királyerdei otthonának szűk kisutcájába fordult be sózni egy több tonnás FKF-kocsi tegnap.

Olvasónktól kaptuk az alábbi, állítása szerint szerda délelőtti képet:

Csepel, Sügér utca, FKF-kocsi

A minden bizonnyal mobiltelefonnal készült, így nem túl éles fotón jól kivehető a lényeg: a jobb oldalon egy több tonnás, hókotróval és sószóróval felszerelt közterület-fenntartó autó, a bal oldalon pedig Németh Szilárd nemrég leburkolt Sügér utcai háza látható.

Tény, hogy a királyerdei kisutcák világában nem nehéz eltévedni. De hogy a több száz csepeli aszfaltút közül hogy sikerült épp a fideszes államtitkár finoman szólva nem túl forgalmas utcájába tévedni, miközben más, sokkal forgalmasabb kerületi utakon ma is csak lépésben lehet haladni, rejtély.

Az viszont biztos, hogy Németh Szilárddal nem először kegyesek a közterületesek: 2014 tavaszán országos botrány kerekedett a kerületi közterület-felügyelőknél talált “Ne bírságold meg!”-listából, amin a fideszes városvezetők, például Németh Szilárd és Borbély Lénárd akkori, illetve jelenlegi polgármester nevei és szolgálati autóik rendszámai voltak feltüntetve.

Egyébként a friss fővárosi időjárás-előrejelzés szerint mától egészen a jövő hét elejéig folyamatos havazás várható Budapesten.