Borbély Lénárd saját kezűleg korrigálta a hülyeségét

Közzétéve

Tavaly szeptemberben Borbély Lénárd csepeli polgármester személyesen a személygépkocsijából, egy dugóban ülve állított le egy beruházást, ezúttal azonban nem egy utcafelújítást fújt le hirtelen felindulásból, hanem a fideszes városvezetéstől szokatlan módon egy ellenzéki hang hatására korrigált.

Mint beszámoltunk róla, képviselő-testületi ülést tartott tegnap a csepeli önkormányzat. Ezen az ellenzék rabszolgatörvény-ellenes javaslatát megint nem volt hajlandó tárgyalni a fideszes városvezetés, napirenden volt viszont a Csepeli Birkózó Club támogatási körének kibővítését célzó javaslat.

Az önkormányzat által évek óta bőkezűen támogatott klub “reprezentációs” támogatásával kapcsolatban az ülés előtt Takács Mónika ellenzéki képviselő, az MSZP-Párbeszéd csepeli polgármeterjelöltje elég erős kritikát fogalmazott meg, és lám: a tegnapi képviselőtestületi ülésről úgy számolhatott be, hogy

“hozzászólásban kértem a tisztelt képviselő társaimat, hogy vegyük ki az előterjesztésből ezt a felhasználási lehetőséget. A polgármesteri válasz pedig az volt, hogy ő már személyesen kihúzta a reprezentációt a szövegezésből, egyetértve velem.”

Vagyis Borbély Lénárd belátta, hogy az azért necces, hogy az évi tízmillió forinttal támogatott birkózóknak már reprezentációs célokra is futja,  miközben sok sportklubnak jó esetben be kell érniük az évi pár százezer forintos támogatással.

Így a testület végül a reprezentáció nélküli támogatást szavazta meg.

Takács Mónika szerint egyébként az ellenzéki korrektséghez hozzátartozik, hogy arról is beszámoljon, amikor átmegy egy-egy észrevételük a testületen. Elégedett viszont csak akkor lenne, ha a sporttámogatások és általában a támogatások elosztása a kerületben sokkal szélesebb körben és igazságosabban történne.

Takács Mónika Facebook-posztja a keddi képviselő-testületi ülésről:

Egyetértés vagy valami ilyesmi…Lezajlott a mai testületi ülés. Az előzőekben már írtam a Csepeli Birkózó Klub "…

Közzétette: Takács Mónika – 2019. január 29., kedd