Nagyot néztek a csepeli focisták

Közzétéve

Ám olyat láttak, amit magyar futballisták általában ritkán.


Habár még javában folyik a Csepel FC felnőtt együttesének téli felkészülése a tavaszi bajnoki rajtra, ám ezúttal nem egy újabb edzőmeccs, hanem a hazai futballcsapatoknál alighanem szokatlan színházlátogatás szerepelt a programban.

Az első számú kerületi futbalklub első számú csapata és vezetősége szerdán este a Csepeli Munkásotthonban található Csepel Színházba volt hivatalos – olvastuk a csapat hivatalos hanlapján. A kék-piros legénység a Lovagias ügy című kétrészes zenés vígjátékot nézte meg Koltai Róbert főszereplésével.

A remek előadás után a nagy Csepel FC rajongó Koltai művész úr köszöntötte is együttes tagjait, valamit a szakmai stábot, sőt Sándor György humorista és Kertész Péter színművész társaságában egy közös fotóra össze is állt a csapattal.

(Forrás: csepelfc.hu)

Az édesapja révén komoly csepeli kötődéssel bíró Koltai Róbert a csepelfc.hu-nak elmondta, hogy a mai napig figyelemmel kíséri a Csepel bajnoki szereplését és drukkol, hogy minél jobb eredményeket érjen el a gárda a bajnokságban.

Az NBIII Nyugat csoportjának március eleji rajtjára készülő Csepel FC felnőtt együttese egyébként a következő felkészülési mérkőzését éppen holnap, azaz pénteken 18 órától játssza Pesterzsébeten, a szintén 1912-ben alapított, jelenleg a nagyedik vonalban szereplő Kiskőrös csapata ellen.

A Csepel FC csapata által szerdán megtekintett előadást hirdető plakát forrása: Csepel Munkásotthon / Csepel Színház