Hétszerhárom 21 – heti hírösszefoglaló

Közzétéve

Megint hétfő, vagyis a múlt heti történések összefoglalójának napja van. Mutatjuk, mire érdemes emlékezni az elmútegyhétről!

A mögöttünk álló hét legérdekesebb fejleménye vitathatatlanul az volt, hogy egy közérdekű adatigénylés alapján megírtuk: súlyos tízmilliók mennek el évente  a Csepeli Hírmondó néven megjelenő önkormányzati kiadású fideszes pártújságra.

Tudta? Németh Szilárd főzőrovatáért Ön nem keveset fizet

A Hírmondóval kapcsolatos hírünk elég nagyot ment, még az RTL Klub szombat esti híradójába is be tudott férni a sztori. Több se kellett Ábel Attilának, az alpolgármester azonnal kiposztolta, hogy egyrészt egy szó sem igaz az egészből, máfkülönben csak a csúnya balliberális média cenzúrázta ki a válaszaikat. Hogy ezt mégis mire alapozta az alpolgármester, az rejtély, miután többször is elérhetővé tettük az állampolgári kérdéseket és az önkormányzati válaszokat teljes terjedelemben tartalmazó dokumentum linkjét.

Ábel Attila szerint kamuzunk és cenzúrázzuk a Csepeli Hírmondóról szóló híreket

Nem mehettünk el szó nélkül amellett sem, hogy perrel fenyegeti az egyik minisztérium Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselőt, a csepeli szocialisták vezetőjét, amiért egy tavalyi botrány kapcsán ki merte jelenteni, hogy a kormány megint nem mondott igazat, vagyis hazudott.

Érdekes pert akasztana a kormány Bangóné nyakába