Szerkesztőségi munkatársból intézményvezetőt csinálnak Borbély Lénárdék

Közzétéve

Nem fogják kitalálni, melyik újságtól igazol intézményvezetőt a Rákóczi Kertbe a csepeli önkormányzat.

Városházi forrásból úgy értesültünk, hogy a felújítás alatt álló Rákóczi Kert intézményvezetői várományosa nem más, mint a Csepeli Hírmondó eddigi szerkesztőségi munkatársa, Zubor Mónika. Ez azért érdekes, különösen annak tükrében, hogy úgy tudjuk, korábban semmilyen ilyen irányú gyakorlata nem volt, eddig javarészt a jelenlegi városvezetést mindenben kiszolgáló  Vida István “jobbkezeként” funkcionált a Csepeli Városkép Kft. -ben.

Az egyébként, hogy 2010 óta a Németh Szilárd, 2014 óta pedig a Borbély Lénárd-féle fideszes városvezetés folyamatosan a saját köréből nevezi ki a vezető pozíciók betöltőit, még önmagában nem is lenne ördögtől való. A gond az, hogy a jelek szerint az egyetlen, aminek ezeknek a kinevezetteknek meg kell felelni, az a Borbély-Németh-féle vezetés, a szakmai szempontok meg valahogy mindig a háttérben maradnak.

A Rákóczi Kert Civil és Közösségi Ház felújítását maga Borbély Lénárd jelentette be tavaly tavasszal a Facebook-oldalán. A fővárosi beruházás keretében az épület külsejét felújítják, a kerti résszel együtt. Készül például egy 400 méteres futókör is.

Forrás: Facebook/Borbély Lénárd