Csepel FC: hatpontos siker a Vidi ellen!

Közzétéve

Fontos győzelemmel indították a bentmaradásért folytatott tavaszi hadjáratukat szigeti srácok.

Az NBIII Nyugat csoportjának első tavasszal lejátszott fordulójában vasgyári alakulatunk a tabellán közvetlenül mögöttünk helyet foglaló MOL Vidi FC II-es számú csapatával találkozott a Béke téren. A közepes színvonalú, ugyanakkor végig nyílt és jó iramú meccs egyetlen gólját a csepeli Balogh Miklós szerezte.

A mérkőzésről végig tudósító csepelfc.hu online közvetítése végén így értékelt: minden a legjobb forgatókönyv szerint alakult, együttesünk ugyanis gól nélküli első félidőt követően végül 1:0 arányban legyőzte a székesfehérvári elitklub második csapatát.

Az NBI-es kirakatcsapat közvetlen utánpótlását adó “kis Vidi” elleni győzelem több szempontból is igen fontosnak mondható. Egyrészt közvetlen rivális ellen tudtunk 3 pontot szerezni, ami a tabellán elfoglalt helyezések tükrében úgymond “hatpontos” sikernek is nevezhető.

Másfelől mégiscsak az ország egyik, ha nem a leggazdagabb klubja ellen sikerült a kék-piros legénységünknek nyerni, ami mindenképpen önbizalmat és plusztöltetet adhat a tavaszi folytatáshoz.

Harmadrészt, a biztos bentmaradásért folyó küzdelemben részt vevő riválisok vasárnapi eredményei szigetországi szemszögből abszolút jól alakultak. A Dunaharaszti kikapott a Puskás II-től, az Andráshida pedig döntetlenre végzett a szintén kapaszkodó Sárvárral.

Forrás: Nemzeti Sport

És ha már a folytatást említettük: a Csepel legközelebb az évek óta másodosztályba vágyó, jelenlegi második helyen álló Érd otthonába látogat, remélhetőleg a maihoz hasonló jó időben, de biztos, hogy szép számú szigetországi szurkoló kíséretében.