Hétszerhárom 21 – heti összefoglaló

Közzétéve

A múlt héten is érdekes dolgok derültek ki, illetve történtek a XXI. kerületben. Mutatjuk, mik voltak ezek!

A hét elején írtuk meg, hogy több mint másfél millió forintért utazott ki Nagyszalontára a csepeli önkormányzat csapata a tavaly szeptemberben az ottani kolbászfesztiválra. A Borbély Lénárd jelenlegi, Németh Szilárd volt polgármester és Morovik Attila alpolgármester által vezetett hivatali csapat hogy hogy nem az első helyért járó díjat is megkapta a fesztiválon, amire közpénzből költöttek el 1,6 millió forintot.

Posztunk megjelenését követően Borbély Lénárd hazugsággal vádolta meg az ellenzéki médiát, azt azonban nem részletezte, pontosan miben is hazudik a sajtó:

Borbély szerint hazudik a sajtó, a tények mást mutatnak

A csütörtöki önkormányzati ülés után írtuk, hogy Borbély Lénárd és a fideszes városvezetés csapdát állított az ellenzéknek, amikor két salátaelőterjesztésbe csempésztek bele egy tucat fejlesztést. Mivel ennek a lépésnek semmi köze nem volt Csepel fejlesztéséhez, kénytelenek voltunk azt írni: Borbély Lénárd ismét megbukott konstruktivitásból és korrektségből.

Borbély Lénárd csúnyán megbukott

Istennek hála, azért nem csak a csepeli polgármesterről szólt a múlt hét:

Csepel FC: hatpontos siker a Vidi ellen!

(Kiemelt kép: Borbély Lénárd és Németh Szilárd a tavalyi birkózó világbajnokságon, a két fideszes politikus az egymásnak adott kitüntetéssel látható. Forrás: Facebook)