Szigeti rangadó előtt a szigeti srácok!

Közzétéve

A bennmaradás szempontjából fontos mérkőzésre készül a Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata vasárnap.

A Csepel a MOL Vidi FC elleni első fordulós bravúrgyőzelme után a második tavasszal lejátszott mérkőzésén egy egygólos meccsen vállalható vereséget szenvedett a feljutásra pályázó Érdi VSE pályáján, vasárnap pedig az NBIII Nyugat csoportjának tabelláján éppen előttük álló THSE-Szabadkiktötő csapata vár a kék-piros legénységre. Akik, ha győzni tudnak, nagy lépést tehetnek a szezon elején kitűzött céljuk elérése, vagyis a biztos bennmaradás felé.

(Forrás: Érdi VSE)

Tamási Zoltán, a Csepel FC vezetőedzője az érdi a mérkőzésről utóbb azt mondta, “minőségben sokkal jobb volt az Érd, végig masszívan védekeztünk. (…) A támadójátékunkkal volt a gond, nem tudtunk jól kijönni a kontrákból, így egygólos vereséget szenvedtünk. A szervezettségünk jól nézett ki, egy hiba becsúszott, de ilyen van a futballban. Tanulnunk kell a hibákból.”

Nekünk egy a lényeg: a Szabadkikötő ellen nyerni kell!

– jelentette ki végül a Csepel vezetőedzője.

Ami biztató lehet a Csepel FC számára, hogy Szabadkikötő SE-vel való fúziójuk óta XXI. kerületi illetőségű, eredendően azonban XVI. kerületi Tintahalak nem a legjobb előjelekkel tekintenek a találkozó elé. A THSE az előző fordulóban az utolsó helyen álló Pénzügyőrtől szenvedett 3-2-es vereséget.

A Csepel FC THSE elleni “hatpontos” mérkőzésére tehát holnap a Szigetországban, egész pontosan a Szabadkikötő pályán kerül sor, 15 órától!