Tisztelet a csepeli szurkolóknak!

Közzétéve

Akik “idegenbe”, vagy mondjuk inkább úgy: a szlovák határon túli Nagyszombatra is elkísérték a magyar válogatottat, és kifeszítették a sok lelátót látott Csepel feliratú, nemzeti színű zászlót csütörtök este.

Néha egy kép többet mond minden szónál – szoktuk mondani, úgyhogy most nem is mondunk semmit, csak mutatjuk:

Szlovákia-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés, 2019. március 21., Nagyszombat (fotó: Facebook/Carpathian Brigade ’09)

Mint a kép alatti feliratból is kiderül, a fotó a magyar válogatott idei első tétmeccsén készült, amelyen a nemzeti csapat 2-0-ás vereséget szenvedett északi szomszédainktól. Ezúttal azonban nem az egyébként lesújtó eredmény a fontos, hanem az egész szektort beborító kép, amit a magyar szurkolók koreografáltak.

Apró, illetve dehogy apró érdekesség, hogy az ERŐ. HŰSÉG. REMÉNY szavakat leszámítva a legfeltűnőbb felirat a csepelieké a képen. Az persze nem csoda, hogy a szigetországi szurkolók ezúttal is jelen voltak, hiszen nem csak a XXI. kerületi kék-piros legénységet, hanem a piros-fehér-zöld színekben pályára lépő fiainkat is mindenhová, de tényleg mindenhová elkísérik.

A Szigetország-szurkolók mára legendássá vált drapériája a Csepel FC hazai és idegenbeli meccseinek is elengedhetetlen kellékei.