Elege lett a csepelieknek Ábel Attilából

Közzétéve

Legalábbis az ilyen néven futó Facebook-csoportból kitették Borbély Lénárd propagandaügyi alpolgármesterének szűrét – írja olvasónk.

“Ábel Attila Csepel propagandáért felelős alpolgármestere előszeretettel osztja az észt a közösségi oldalon munkaidőben. Gyakori hozzászólója a csepeli Facebook-csoportoknak is, ahol a fideszes önkormányzat tevékenységét ajnározza, az ellenzéket pedig folyamatosan szapulja, akár általa kitalált hírekkel is” – kezdi olvasónk.

Aki levelében arra hívta fel a figyelmünket, hogy elege lett az egyik legnagyobb csepeli Facebook-csoportnak abból, hogy mindenkivel lekezelő stílusban kommunikál, aki nem vevő a fideszes propagadnára, így az egyik adminisztrátor kitette onnan.

Szóval az alpolgármester rajongóinak be kell érniük eztán a saját személyes Facebook-oldalával. Ahol amúgy egy friss posztja alatt nem vesz tudomást arról, hogy kitették a csoportból. Egy ezzel kapcsolatos felvetésre azt írta, szerinte az említett csoport meg is szűnt. Pedig csak nélküle működik tovább. Alighanem sokkal békésebben.

(Kiemelt kép: Borbély Lénárd jelenlegi polgármester, Ábel Attila jelenlegi alpolgármester és Németh Szilárd korábbi polgármester. Forrás: csepel.hu)